Livet med Zæcar & Zara

tirsdag 14. juni 2011

Tannløs, ny badet og utstillings klar.....

...det var det Zara var på søndag, da vi troppet opp på Tollerfestivalen i Vestby.

Tirsdagen var det felles bad på Spydeberg dyreklinikk sammen med mormor Zairah. Utfordringen frem til søndagen ble og holde frøkna unna vanndammer, sølepytter, gjørme.... Og med alt det regne som kom, ble dette ikke alltid like eknkelt. Ikke kunne vi sette oss ned i skogen som vi pleier, Zara har en tendens til å grave, gni seg og spise jord. Ikke den mest feminine tispa på Bøler kan man si, hun ser vel mer ut som en bulgarsk gatehund etter en skogstur.

Så var det den tanna som forsvant 1 uke før utstillingen. Vet ikke helt hvordan og når dette skjedde, men tror det var under stå under marsj trening. Jeg kaster kongen som belønning, den spretter i en stor stein, Zara kjører snuta i steinen og løper fornøyd etter kongen. Ingen reaksjon eller pip på den "lille" røde ;o)
Kjerstin kan ikke skrive bekreftelse på at dette ikke er medfødt, så noen attest på tann fikk vi ikke ordnet før utstilling.

Søndagen kom og sola tittet frem, 70 tollere påmeldt og 10 i Zara sin klasse (tror jeg).
Det ble en lang dag med mye venting, men Zara fikset det bra lå ved sekken stille og rolig hele tiden.
I ringen så vel Zara litt forvirra ut der hun trippet, hva skjer liksom; "løpe rundt her og få gobiter bare for å stå stille"
Med en tann mindre og ingen attest visste vi at det ikke ble noen premiering, men hun fikk rødt og excellent.

I kritikken står det:
Utmerket type, femi hode, kort og kompakt, utmerket vinkler, bra farge og pigmenter.

Så det var vel ikke så dårlig!

Til slutt skulle hun bli med i oppdrett klassen, og da var hun møkk lei! Løpe i ringen gikk fint, men og stå oppstilt det gadd hun ikke mange sekundene av gangen. Tilslutt fant hun ut at hun kunne stjele gobitene til Ninni ;o)
Men selv om Zara var møkk lei og ikke gjorde helt som hun skulle, gikk Lauvstua av med seieren. Gratulerer så mye!!!!

Etter 9 timer på utstilling var det godt og komme hjem. Ikke minst det og ikke tenke på om hun blir møkkete, hvor kan vi gå......

Takk til raserådet som har gjort en kjempe jobb i Pinsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar